Praktisk information

Jeg holder til på Køge Klinik, Nørregade 3, 1. sal, 4600 Køge. Derudover er tager jeg ind imellem mod klienter på min hjemadresse i Enderslev, ved Hårlev.

Køge Klinik ligger lige over fotohandleren i Nørregade (ikke den i Jernbanegade). Det er en gul bygning. Indgangen er inde i porten, døren til højre. Der er et skilt ved døren. Ingen elevator, men trappe med gode gelændere.

Der er nem adgang til klinikken med offentlig transport, kun et par hundrede meter fra S-toget. Hvis du kommer med bil, kan du fx parkere mod betaling i på P-pladsen lige syd for stationen, mellem Ivar Huitfeldsvej og Bag Haverne. Gratis parkering findes uden for bykernen. Der er fx en meget stor parkeringsplads ved Værftsvej, lige ved rundkørslen.

Betaling og afbud

Da jeg fortsat er under uddannelse tilbyder jeg indtil videre terapi til den stærkt reducerede pris af 300 kr pr time.

Med mindre andet er aftalt betales med Mobilepay eller kontant umiddelbart efter hver samtale. Hvis du skal bruge en faktura sender jeg den pr mail.

Ved afbud senere end aftenen før, betales det fulde beløb.

Diverse

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og modtager professionel supervison. I ganske særlige tilfælde er jeg forpligtet som fagperson til at se bort fra min tavshedspligt, hvis børn under 18 år er i fare.

For at sikre bedst mulig behandling (og støtte min hukommelse), tager jeg noter i forbindelse med vores samtaler. Disse noter opbevares elektronisk i et GDPR godkendt journalsystem. Du kan altid bede om at se disse noter.