Indviduelt mindfulness forløb

Har du ikke mulighed for at deltage på et gruppeforløb, så kan et individuelt mindfulness forløb være løsningen. Forløbet tilpasses specifikt efter dine ønsker og behov, uanset om du om du har nogen erfaring med mindfulness på forhånd eller ej.

I første omgang aftaler vi en indledende session, hvor du introduceres for mindfulness og hvor vi i fællesskab ud af, hvilket slags forløb du har brug for, og hvor ofte du gerne vil komme.

Som udgangspunkt anbefaler jeg et forløb på minimum 5 sessioner, hvor vi mødes ugentlig i starten for at sikre at du får etableret gode mindfulness vaner og få glæde af det med samme. Derefter kan der være længere tid mellem sessionerne.

Ligesom med alle andre færdigheder, så er øvelse en forudsætning for mestring. Du skal derfor kunne afse tid til dagligt hjemmearbejde mellem sessionerne for at få det fulde udbytte. Hvor lang tid du bruger afhænger af dit ambitionsniveau, men regelmæssighed er vigtig. Du vil få udleveret meditations-guidninger som du kan bruge derhjemme, når det passer dig.

Kontakt mig hvis dette kunne være noget for dig.